Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийМалечковичі
ID 4341548

Леся Українки

Малечковичі, Пустомитівський район

ID 4341548
95 000 $

Продаж будинку, Котедж

3 кімнати
239 / 95 / 13 кв.м
1 соток
3 поверх

У будівництві котеджів використані високоякісні матеріали. Фундамент - високоміцний комбінований з бетону марки М250 та пустотілої цегли марки М200. Стіни з енегроефективної цегли ТМ Євротон (загальна товщина 400 мм), яка дозволяє зберегти в стіні тепло взимку та уберегти від спеки влітку. На фундаменті та фасаді встановлена додаткова термоізоляція.

Надійне перекриття: 200 мм суцільного армованого бетону. Дах з австрійської металочерепиці антрацитового кольору, яка надає будинку сучасний вигляд та високу надійність. Вікна: 5 камерні рами та 2-х камерні склопакети з німецькою фурнітурою.

Під кожним котеджем є свій власний великий підвал, приблизний метраж якого 60 м.кв.

Земельна ділянка таунхаусу облаштована якісною бруківкою в комбінації з зеленими насадженнями. Також буде облаштована автостоянка.

Загальна площа кожного з котеджів становить приблизно 239 м.кв.
Поверховість: 3 +  підвал
Кількість кімнат: 3 ізольовані + велика кухня-студія

Разом з будинком Ви отримаєте індивідуальний газовий котел  та сучасну систему вентиляції з рекуперацією від команії Prana.  Вона не тільки забезпечуватиме Вам постійне свіже повітря, а і зберігатиме дорогоцінне тепло.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатний будинок 239 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Alisa
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень