Продаж будинку • Львівська областьСолонкаОлени-пчілки
ID 3517739

Олени Пчілки

Солонка, Пустомитівський район

ID 3517739
98 000 $

Продаж будинку, Таунхаус

4 кімнати
145 / 65 / 40 кв.м
3 соток
3 поверх
Таунхаус в котеджному містечку в Солонці, зроблений фасад, вирівняна територія позаду будинку та засаджена газоном з ялинками, передній дворик укладений з бруківки з місцем для авто, підведені та підключені усі комунікації.
Саме будівництво з цегли та утеплений піностиролом, плоский дах з виходом до тераси на останньому поверсі оброблений гідроізоляцією та поклеєний пвх мембраною, готовий до любого використання.
Частково зроблені внутрішні роботи в якості поштукатурених усіх несучих стін та перегородок, металевий каркас на сходах з першого до останнього поверху, чорнова стяжка, вікна та розсувні системи Salamander, вхідні двері металеві з подвійними замками, морозостійка плитка на усіх балконах, де можна зустрічати схід сонця та на іншому захід. Продаж від представника власника. Детальніше в телефонному режимі. Чудовий котедж в затишному районі міста, поруч школа, садок, супермаркет. До Львова 10 хв. Найкращий варіант ціни, якості, локації та самого планування будинку в даний момент!
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 145 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Павло
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень