Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийСеменівка
ID 4106041

Семенівка, Пустомитівський район

ID 4106041
89 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
190 кв.м
45 соток
2 поверх

Продається недобудований будинок з садибною ділянкою 0.5 га в с. Семенівка, що знаходиться в 20ти кілометрах від Львова. 6км. від Пустомит. До траси, що веде до м. Стрий – 7 км. До джерела в с. Раківець 10 км. Б

Будинок двоповерховий. Збудований з червоної, керамічної цегли 11x12 м. Окремо збудований цегляний гараж 4х7м. На ділянці ще є стара глиняна хата та стайня.

Розташований на ділянці 0.5га. правильної форми. Підведений газ та електрична енергія (3 фази). На подвірї викопана криниця.

Цільове призначення земельної ділянки під будівництво та обслуговування житлового будинку та ведення особистого господарства. Все приватна власність, державний акт на землю.

Зі Львова через Пустомити та до Стрийської траси ідеальна дорога.

Ділянка  розташована в мальовничому місці з прекрасним чудовим краєвидом, в бічній булиці села. За будинком є садок з старими фруктовими деревами, а також насаджено багато молодих дерев та кущів.

Сусіди привітні та помічні. Локація тиха. В селі є дитячий садок, відділення пошти, школа, магазин, кіоск, зупинка транспорту.

Зовсім поруч, в кінці ділянки протікає річка Щирка і є меліоративні канали, що позволяє облаштувати ставок або просто порибалити  :))

 Час доїзду до Львова на а/м -25-30хв. 

Прошу писати - перший контакт через сайт. Або висилайте смс ;). Краще пишіть (працюю позмінно, буваю поза зоною). З радістю відповім на ваші запитання. Відзвоню. 

Зв’язатись з власником

Продам 5 кімнатний будинок 190 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
П. Вікторія
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень