Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда квартир в м. Львів
Оренда квартири • ЛьвівГалицькийКрушельницької-с21
ID 1389590

Крушельницької С. вул., 21

Львів, Галицький район

ID 1389590
1 000 $ /міс

Оренда квартири, Австрійський

3 кімнати
146 / 96 / 18 кв.м
2 / 3 поверх
3-х кімнатна елітна квартира в парковій зоні по вул.С.Крушельницької, 21. Будинок Владислава і Камілли Ріґерів, збудований у 1877-1878 роках. Сім фасадних вікон та шестиметровий фасадний балкон, другий балкон (з кухні) виходить у закритий двір. Квартира здається в оренду до 01 серпня 2019 року. Вартість оренди залежить від терміну оренди і обговорюється окремо ( може бути на короткий термін: місяць,два і далі ).
   Квартира повністю омебльована зі всією побутовую технікою. Два плазмові телевізора, пралка с вмонтованою сушкою, праски,порохотяг, МХП,холодильник, посудомийна машина. Квартира під охороною на ДСО, відеодомофон, інтернет, КТБ (цифра), міський телефон. Два санвузли: кутова ванна, гідробокс. Індивідуальне опалення-двохфункційний котел,додатково електричний підігрів підлоги. Дві ізольовані спальні з двоспальними ліжками, гардеробна. Вітальня з каміном. Тільки для порядних та сплатоспроможних людей без домашніх тварин. Квартира вільна, ключі на руках.

Здам 3 кімнатну квартиру 146 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень