Оренда квартири • ЛьвівГалицькийРуставелі-ш7
ID 4434395

Руставелі Ш. вул., 7

Львів, Галицький район

ID 4434395
1 100 $ /міс

Оренда квартири

1 кімната
53.5 / 25 / 15 кв.м
7 / 9 поверх

Агенція нерухомості "Компаньйон Ріел Естейт" пропонує вашій увазі оренду квартири в центральній частині м. Львів по вул. Шота Руставелі, 7я, у Львові. Це сучасна квартира площею 53.5 м2, яка знаходиться на 7-му поверсі в сучасному житловому комплексі.  Територія комплексу є повністю закритою та охороняється цілодобово, що гарантує приватність та спокій. Для додаткової зручності та безпеки мешканців надається консьєрж-сервіс. Поруч з будинком розташований спорткомплекс із тренажерним залом, басейном та тенісними кортами.

Квартира містить вітальню з м'якими диванами та телевізором, спальню з великим двоспальним ліжком, ванну кімнату з душовою кабіною та кухню з відкритим плануванням. Кухня обладнана всім необхідним кухонним обладнанням. Додатково встановлена кава машина.  Балкон з меблями пропонує чудовий вид на історичну частину Львова, створюючи ідеальні умови для ранкової кави на свіжому повітрі.  Наявне додаткове робоче місце, що є ідеальним для тих, хто працює з дому або потребує окремого місця для роботи та навчання .

В квартирі доступний високошвидкісний інтернет. Додатково встановлена система "розумний будинок", електричні штори, безшумний кондиціонер, пральна машинка, система стабілізації напруги та резервне акумуляторне живлення на 6 годин що забезпечує комфорт та безпеку проживання.

Квартира повністю умебльована та вже обладнана всім необхідним для життя, включаючи посуд, побутову техніку, постільні приналежності та рушники, що робить її ідеальним варіантом для тих, хто готовий заїхати та починати жити, та хоче жити у центрі історичного Львова з пішою доступністю до Площі Ринок.
Додатково можна винайняти парко місце (150у.о.)

Зв’язатись з агентом

Здам 1 кімнатну квартиру 53.5 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Горпинюк Олена Ігорівна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень