Оренда квартири • ЛьвівЛичаківськийОлеся-о
ID 4397269

Олеся О. вул.

Львів, Личаківський район

ID 4397269
800 $ /міс

Оренда квартири

2 кімнати
90 / / 25 кв.м
5 / 6 поверх
Пропоную в оренду розкішну простору 2-кімнатну квартиру в новобудові (цегляний будинок) у затишному районі, вул. О. Олеся!
В квартирі зроблений дизайнеський ремонт високої якості, є вся побутова техніка та навіть більше, є великий балкон , з якого відкривається чудова панорама на місто!Додатково є паркомісце у підземному паркінгу, яке входить в орендну плату за квартиру!Сам будинок знаходиться у парку, квартира 2-стороння, з однієї сторони вигляд на парк, з іншої - на весь Львів!Чудова локація, до центру буквально 5-7 хв машиною, район спокійний та затишний,поруч парк Погулянка, ботанічний сад.В квартирі є всі нові меблі, якісна техніка, посудомийна машина, пральна, набір професійного посуду, прибори, порохотяг, 2 телевізори, душова кабіна з функцією джакузі, кухонна витяжка Elica, газова плита, духова шафа, вбудована пароварка, електрочайник, праска та дошка, тостер, wifi - роутер, ліжко з ортопедичним матрасом, тощо.
Загальна площа квартири становить 90м2, дуже комфортне планування, є 2 санвузла, один з яких - гостьовий, окрема спальня та величезна кухня - вітальня, також є гардеробна.Індивідуальне опалення.Повністю закрита територія, є охорона та цілодобовий відеонагляд. 
Вартість оренди становить 800уо.
Є відеоогляд квартири!
Вільна, готова до заселення вже, ключі на руках.
Показ в зручний час!
За додатковою інформацією - телефонуйте!
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 90 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень