Продаж будинку • ЛьвівФранківськийСтрийська
ID 4459320

Стрийська вул.

Львів, Франківський район

ID 4459320
110 000 $

Продаж будинку, Котедж

4 кімнати
120 кв.м
4 соток
2 поверх

Неперевершений котедж в КМ MEINDORF - ваш ключ до розкішного життя!

Представляємо вашій увазі унікальну можливість стати власником чудового котеджу, розташованого в мальовничому селі Солонка, за адресою вул. Івана Гонти 30б. Це ідеальний варіант для тих, хто мріє про затишний будинок в тихому передмісті Львова.
  • 4 просторі кімнати, загальна площа 120 кв.м, житлова площа 75 кв.м
  • Площа кухні: 8 кв.м
  • Власна ділянка площею 3.6 соток
  • 3 поверхи, включаючи мансарду 14 кв.м
  • 1 балкон
  • Висота стелі: 2.5 м

Котедж є частиною котеджного містечка MEINDORF, що складається з 5 дуплексних будинків (2 котеджі в 1 будинку), зданих в експлуатацію в 2023 році. Містечко збудоване приватним забудовником з Німеччини за німецьким проектом і з використанням німецьких матеріалів.

Будинки знаходяться на схилі пагорба, з якого відкривається чудовий краєвид. Вулиця викладена бруківкою (останні 200м щебінь) та закрита шлагбаумом. Під'їзд до вхідних дверей, тераса та паркомісце також вимощені бруківкою.

Ключові переваги котеджу:

1.            Сучасне планування:

o    1-й поверх: тамбур, санвузол, тех.приміщення, простора кухня-студія

o    2-й поверх: коридор, 3 світлі кімнати, балкон

o    Мансарда площею 14 кв.м з можливістю облаштування додаткової кімнати або кабінету

2.            Якісне будівництво:

o    Кладка з газобетону 37 см з утепленням мінеральною ватою

o    Дах з чорної бетонної черепиці "Benders" з утепленням мінеральною ватою 10 см

o    Металопластикові трикамерні вікна з сонцезахисним склопакетом і протизламною фурнітурою

3.            Стильне внутрішнє оздоблення:

o    Гіпсова штукатурка з одним шаром білої фарби

o    Встановлені німецькі дерев'яні сходи з бука

4.            Автономні комунікації:

o    Опалення - інфрачервоні обігрівачі з терморегуляторами в кожній кімнаті

o    Підігрів води - електричний бойлер

o    Підведені всі комунікації для підключення сантехніки, електроплити і посудомийки

o    Електропостачання: 3 фази, 15 кВт, прокладена проводка, встановлені розетки і вимикачі

o    Розводка під сигналізацію та інтернет

o    Можливість встановлення сонячних панелей

o    Водопостачання: свердловина глибиною 48 м, резервуар 2000 л, насос для підкачування води в кожному будинку

o    Каналізація: септик з трьома ступенями очистки на кожен будинок

MEINDORF - це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт, якість та стиль життя. Авторський проект, екологічно чиста територія, оригінальний екстер'єр в стилі "фахверк" та використання німецьких матеріалів роблять це містечко унікальним та затишним.

Поруч з будинками немає жодних промислових об'єктів. До школи, дитячого садочка, пошти - 2-2,5 км. Є продуктові магазини і аптека за 900 м. До ТРЦ King Cross Leopolis - 7 км, до озера Наварія - 6 км.

У Солонці є всі найнеобхідніші інфраструктурні об'єкти: магазини, школа, дитячий садок, аптека, відділення «Нової Пошти», спортивні та дитячі майданчики. Мешканці котеджного містечка також зможуть користуватися розвиненою інфраструктурою Львова, зокрема Франківського та Сихівського районів міста.

Котедж знаходиться в прекрасному стані, але клієнту залишається виконати:

  • Плиткові роботи
  • Покриття для підлоги (ламінат або ковролін)
  • Остаточний монтаж ванної та туалету (ванна, душ, умивальник, крани)
  • Встановлення внутрішніх дверей

Будинки продаються напряму від власника без посередників і додаткових комісій для покупця.

Не відкладайте на завтра те, про що мрієте сьогодні! Телефонуйте за номером [номер телефону] і дізнайтеся більше про цей неперевершений котедж. Ми з радістю допоможемо вам стати власником будинку вашої мрії без зайвих клопотів.

Зробіть крок назустріч розкішному життю в сучасному та комфортабельному котеджі в КМ MEINDORF!

Розташування:

  • MEINDORF знаходиться в с. Солонка, лише за 5 хвилин на авто від Кільцевої дороги Львова. Через селище проходить автотраса Е471 Львів-Мукачево (вона ж вулиця Стрийська), якою автомобілем до площі Ринок у центрі міста 25 хвилин. Доїхати до будь-якого куточка Львова можна й на громадському транспорті: через селище у бік обласного центру курсує 21 автобусний маршрут.
  • У Солонці є ряд найнеобхідніших інфраструктурних об'єктів, серед яких продуктові магазини, магазин меблів, школа, дитячий садок, аптека, відділення «Нової Пошти», спортивні та дитячі майданчики. Також мешканці котеджного містечка зможуть користуватися інфраструктурою Львова, зокрема Франківського та Сихівського районів міста.
  • Піша прогулянка до найближчого продуктового магазину Family Market триватиме кілька хвилин, а за 10-15 хвилин на авто можна доїхати до львівських супермаркетів «Вопак», «Сільпо», «АТБ-Маркет» та гіпермаркету «Ашан» у ТРЦ King Cross Leopolis. Також у ТРЦ працює галерея магазинів, торговий центр «Епіцентр», два кінотеатри, ковзанка, лазерний лабіринт, дитячий розважальний комплекс Fly Kids та фуд-корт з декількох кафе та ресторанів. На такій самій відстані від таунхаусів «Вдома» розташовані ринки «Підземний», «Рибний» та «Шувар».
  • За 6 хвилин на авто від містечка працює Солонська загальноосвітня школа. За 10-15 хвилин дитину можна відвезти до однієї з найближчих навчально-виховних установ Львова. Це муніципальні школи №13, №32, №48, №86 та Oriyana, ліцей-дитячий садок «Еколенд», міні-дитячий садок «Мадагаскар», муніципальні дитячі садки №69, №70, №130, №155, №165 та №179.
  • Куточок для занять спортом можна обладнати на галявині поряд з будинком, а для тих, хто звик тренуватися під керівництвом професійних тренерів на відстані 12-15 хвилин від будинку спортивна зала «Айрон» та спортивні комплекси «Теніс Life» та «Формула краси». Також за 12 хвилин автомобілем від містечка розташовані кінноспортивний комплекс Koni Lviv та футбольний стадіон «Арена Львів».
  • З медичних установ найближчі до таунхаусів медичні центри Vitara H, «Інтерсоно» та Medicover за 13 хвилин на авто.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 120 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень