Продаж будинку • Львівська областьСколівськийНижня-рожанка
ID 4431974

Нижня Рожанка, Сколівський район

ID 4431974
140 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
113 кв.м
20 соток
2 поверх
Будинок знаходиться в селі Нижній Рожанці (не доїжджаючи Славська 2 км), в кінці села. Фактично 2 сусіди – це два лісгоспи (з двох сторін), з третього боку дорога, за нею річка і за річкою будується ще 1 сусід. 

Внутрішні будівельні роботи в будинку завершені. Будинок зданий в експлуатацію, є всі документи, техпаспорт та Витяг про держреєстрацію прав.

Площа будинку: загальна 112,9 кв.м., житлова 65,2 кв.м. (3 спальні, кухня, вітальня з каміном). Будувався для себе, якість дуже хороша, ліс сушився 2 роки. Побудований із бруса, за старими гуцульськими традиціями, без жодного цвяха (з’єднання брусів тиблями).

У будинку камін (авторська робота з «живого» каменю), камінне опалення (турбіна і самопливом теплим повітрям з повітряної сорочки камінної топки. Плюс у кімнатах резервні електробатареї.
Підключено 50 кВт три фази електроенергії, в перспективі можна добудовувати другу хату (місце там є) чи баню.

Зона будинку має хороше покриття 4G (як Київстар так і Водафон), крім того є можливість підключити кабельний Інтернет.

Ділянка – 0,20 га. За потреби можемо добудувати лазню, дровярню або інше.

Від будинку до залізничного вокзалу в Славському 13 км. Біля сусіднього села Верхня Рожанка Галнафтогаз (він же ОККО) вже починає будувати новий гірськолижний курорт, такого ж розміру як і Буковель. Прямий Інтерсіті з Києва до Славська (зараз тимчасово не їздить). Від будинку до витягів приблизно 4-5 км дорогою.

Вартість продажу: 140 000 дол. США


Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 113 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Світлана
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень