Продаж будинку • Львівська областьСколівськийСлавсько
ID 4194306

Олени Степанівни

Славсько, Сколівський район

ID 4194306
118 000 $

Продаж будинку, Котедж

2 кімнати
70 кв.м
12 соток
2 поверх
Продається будинок в Славську. Гарний бізнес для здачі в подобову оренду (інстаграм - 10К+ підписників ) та для відпочинку з сім'єю.

Побудований дуже якісно, для себе, 2,5 роки тому. Є усі фото будівництва.

Є усе необхідно для комфортного споживання, мебли та техніка гарного рівня!

НЕ каркасний, Не панельний, тому простоїть багато років!

З якісного газоблоку, утепленням та гарної покрівлі.

Можливо легко збільшити прибуток побудувавши на ділянці другий будинок (свердловина, каналізація та потужність електроенергії на то розраховані )

Детальніше телефонуйте

Будинок для тих, хто хоче усамітнитись в горах та відпочити на природі у Славському від міської метушні. Гори, ліс, тиша, чисте повітря! Мінімалістичний інтер’єр, велика тераса, панорамні вікна, з яких відкривається чудовий краєвид. Ви зможете повністю розслабитись та насолоджуватись природою. Будинок обладнаний усім необхідним для комфортного проживання: є кухня з чайником,кавомашиною, мікрохвильвкою, посудомийкою, холодильником, ванна, опалення, WiFi. Розрахований для комфортного проживання 4х дорослих осіб. Будинок розташований на горі Погар, це 15 хвилин пішки від залізничної станції та центру.Є паркінг для авто на території.
Зв’язатись з власником

Продам 2 кімнатний будинок 70 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Вадим
+38 096 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень