Оренда квартири • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4419640

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4419640
850 $ /міс

Оренда квартири

3 кімнати
83 кв.м
5 / 7 поверх

Оренда 3 кім. квартири по вул. Зелена

 

Вартість: 32 547 UAH  850 USD 


Тип будинку: 

Кількість кімнат: 2к.

Кухня студія:

Площа: 83.00 м²

Поверх: 5
Поверховість: 7

 

✨ Ваша мрія про ідеальне житло стає реальністю!

Здається в оренду або продаж простора 3-кімнатна квартира в елітному житловому комплексі на вулиці Зелена (ближній центр).

- В квартирі дві ізольовані спальні, кухня та велика вітальня зі зонами відпочинку. Також є можливість облаштувати 2 додаткові робочі місця.
- Два окремих санузли, душова кімната та ванна кімната - все для вашого комфорту.
- Закрита та огороджена територія, приватна охорона, відеоспостереження.
- В кожній кімнаті є нові шафи купе, ліжка з підйомними механізмами та ортопедичними паспортизованими матрасами.
- Сучасні кондиціонери з тепловими насосами які можуть працювати в двох режимах ( охолодження і обігріву квартири), та вмонтованими WI-fi модулями, що дає змогу управляти ними не нільки через домашній пульт управління, а й через додаток в мобільному телефоні.

- Встановлена система фільтрування води на всю квартиру, а також додаткова фільтрація помякшення води яка підведена до посудомийки та пральної машинки.
- Водонагрів можна здійснювати в душовій кімнаті, в ваній кімнаті, та в кухні як газовим котлом, так і через електричний бойлер.
- Встановлений двохтарифний лічильник, з 23.00 до 7.00 вартість електрики на половину дешевша від повної її ціни. Вся побутова техніка нова, на гарантії, Німецьких,Італійських,Польських брендів.
Поряд знаходиться кафе Львівський круасан, Приватбанк, продуктовий магазин. Поряд є декілька супермаркетів, продуктовий та речовий ринок.

Вартість оренди: 850$
Код обєкту: #97

Детальніше за телефоном


Зв’язатись з агентом

Здам 3 кімнатну квартиру 83 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Марія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень