Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська
ID 4408043

Личаківська вул.

Львів, Личаківський район

ID 4408043
1 500 $2

Продаж квартири, Польський

4 кімнати
112 / 62 / 13 кв.м
3 / 3 поверх
Продається чотирьохкімнатна квартира з євроремонтом – ідеальна пропозиція для інвестицій, чи то для здачі в оренду, чи для особистого проживання.
Локація:Квартира розташована на вулиці Богдана Котика 3 (Личаківська). Поруч з будинком розташовані парк, зупинка громадського транспорту та супермаркет. Всього 1 км до медичного університету та 1,4 км до ветеринарного університету; 1 км до Винниківського ринку; 900 м до Шевченківського гаю, та 300 м до школи та садочка. В будинку з 1928 року проводять екскурсії.
Про квартиру:Ремонт виконаний під себе, кухонні меблі, техніка та всі кімнатні меблі залишаються за бажанням. Квартира розташована на третьому поверсі та має мансардний поверх, площа не зменшується. Парадний вхід.
На першому поверсі розташовані коридор, кухня, балкон на внутрішній дворик, вбиральня з душовою кабіною, одна ізольована кімната та вітальня (прохідна кімната зі сходами).
На другому поверсі – дві спальні кімнати, простір в коридорі ідеальний під робоче місце, та ванна кімната. Над спальнею знаходиться невисокий дах (використовується як кладовка для коробок). Також є підвал. Вмонтовані шафи.
Висота стелі 3,30 метри, надаючи квартирі враження простору. В кімнатах на другому поверсі встановлені два кондиціонери, є стабілізатор напруги, всі лічильники, підігріви підлоги в кухні та ванних кімнатах.
Ціна: 1600 доларів за м² (180 000 доларів) – без комісії для покупця. Покази проводяться в зручний для вас час. Телефонуйте, якщо залишились питання.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 112 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Мацюк Анастасія
+38 099 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень