Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийПасічна84
ID 2455805

ЖК Tiffany

Пасічна вул., 84, Львів

ID 2455805
від 1 590 $2

Продаж квартири

2 кімнати
67 / 23 / 16.39 кв.м
4 / 6 поверх
Секція 1     

Вагомою перевагою житлового комплексу "Tiffany" є його вдале розташування - це унікальне місце в Личаківському районі, поруч парку Погулянка.

Парк Погулянка - це ботанічна пам'ятка природи, площею 100 гектарів чистого лісопарку з прогулянковою алеєю та водоймами. Щодня Ви будете спостерігати неперевершений вигляд з панорамних вікон, які наповнять квартиру світлом і свіжим повітрям. Британські вчені довели, що люди які проживають поруч парку чи навіть зелених насаджень, почуваються набагато щасливішими. Тобто підтверджено позитивний взаємозв'язок між проживанням поруч зеленого природного довкілля та здоров'ям і щастям. Тому проживаючи в ЖК "Tiffany" Ви станете не тільки здоровіші, а й щасливіші. 

В житловому комплексі "Tiffany" вражає не лише локація, але й блискуча внутрішня інфраструктура. Для мешканців житлового комплексу "Tiffany" будуть доступні лаунж-зони для відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, які будуть оточені великою кількістю зелених насаджень, а створювати затишну атмосферу буде красивий фонтан, стильний екстер'єр та дизайнерські під'їзди. Також гарантувати безпеку буде цілодобове відеоспостереження.

Житловий комплекс "Tiffany" складається з декількох під'їздів нa 6, 8 та 16 поверхів. За рахунок каскадної поверховості та малої кількості квартир на поверсі, мешканці отримають додатковий комфорт та відчуття приватності. Безшумні та сучасні ліфти, естетика та елегантність вхідних груп, все це буде створювати хороші емоції для Вас та Ваших гостей. Також в житловому комплексі "Tiffany" передбачений дворівневий підземний паркінг, з якого ліфт буде підніматися до квартир.   

В житловому комплексі "Tiffany" абсолютно кожна квартира буде максимально підготовлена до ремонту. Будівельна компанія "Мій Дім" здає майбутнім мешканцям квартиру у такій комплектації: чистова стяжка та покращена штукатурка у всіх приміщеннях, німецька система індивідуального опалення - газовий котел Viessmann з підключичними уже батареями, вікна німецького виробника Rehau, які мають З скла з енерго-напиленням, а безпеку помешкання будуть охороняти міцні вхідні двері з дизайнерськими накладками та сейфовим замком.

Квартири у в житловому комплексі бізнес класу "Tiffany" біля парку Погулянка це вдала інвестиція. Доведено, що успішні люди завжди обирають нерухомість біля парків дому що ці квартири як діаманти - їхня цінність завжди ставатиме все вищою. Це лімітована пропозиція на ринку нерухомості Львова для бізнесу та життя.
Зв’язатись з забудовником

Продам 2 кімнатну квартиру 67 кв.м:

Інші пропозиції в житловому комплексі

Пасічна вул., 84, Львів, Личаківський район
Пасічна вул., 84, Львів, Личаківський район

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень