Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Сокільники
Продаж квартири • Львівська областьСокільникиГероїв-крут
ID 4339618

Героїв Крут вул.

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4339618
159 600 $

Продаж квартири

3 кімнати
114 / / 40 кв.м
3 / 3 поверх
Продаж 2К+кухня-вітальня. в закритому комплексі котеджного типу за вул. Героїв Крут, забудовник Данбуд, здана новобудова  з дизайнерським ремонтом.

Код квартири #20303751

Загальна площа 114 м2, Сучасний дизайн проєкт, квартира є зі змінами в плануванні , на першому поверсі нас зустрічає велика простора кухня-студія, площею 40 м2, повністю омебльована,продовженням кухні є велика лоджія.На другому рівні: 2 кімнати та санвузол. У третьому мансардному рівні гардероб.Закрита територія, охорона та відеонагляд. На території є зони для дітей та спортивний майданчик. Спокійний та тихий район , розвинена інфраструктура.

Перегляньте квартиру на нашому сайті https://sale.znaity.com/3-k-kvartira-114-m2-v-novobudovi-z-io-ta-remontom-za-vul-proektovana-trolejb...

Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат.


Для цього – телефонуйте за вказаним номером.




Продам 3 кімнатну квартиру 114 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень