Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийШафарика-п
ID 4465989

Шафарика П. вул.

Львів, Личаківський район

ID 4465989
160 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
80 / / 10 кв.м
3 / 10 поверх
Маємо для Вас  унікальну пропозицію на ринку нерухомості .Три кімнатна квартира з ремонтом та паркомісцем в новобудові Kaiser Park  на Шафарика 1.
Простора затишна квартиру залита світлом. Квартира три кімнатна - дуже затишна спальня та  дві неймовірно красиві дитячі кімнати. Одна кімната може бути для хлопчика,  інша  для  дівчинки. Простора 10 м.кв кухня. Два просторих зашклених балкони з підігрівом підлоги. У цій квартирі все продумано до найменших дрібниць.Двері з натурального дерева. Дорога  іспанська плитка на підлозі. Дорога німецька сантехніка Grohe , інсталяції Geberit,  батареї італійські Biasi, сантехніка та підігрів підлоги німецькі та італійські. Скляна шторка і ванна Ravak. Дорогі дизайнерські бра та світильники з сайту TerraSvet. Лед підсвітки. Паркет з масиву дуба,стіл кухонний з ясеня. Кухонна фурнітура вся Blum. Техніка Whirlpool. Є посудомийна машина. А умивальник суцільно литий   зі штучного каменю.У вартість квартири входить власне паркомісце.Близько будинку є школа та садок , що дуже зручно, є гіпермаркет Метро,  дуже гарно розвинена інфраструктура та класна транспортна розвʼязка.
Поруч парк ПогулянкаОпис:м. Львів Вул.  Шафарика 1Забудовник  Kaiser ParkЗаг.площа 80м.квЖитлова 40.9Кухня 10.3Поверх 3Опалення індивідуальне , газовий котел.Паркомісце 14.8 м.квЦіна вказана з паркомісцем.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 80 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень