Продаж будинку • Львівська областьБрюховичі
ID 4316668

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4316668
450 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
385 / 117 / 30 кв.м
6.5 соток
3 поверх

Продається будинок у затишному передмісті Львова 

( Брюховичі, вул. Бірківська) . 

Будинок розташований у дуже мальовничій і тихій екологічно чистій локації, поруч із сосновим лісом. Будинок просторий, збудований з якісних матеріалів, будувався з любов‘ю. Найкраще підійде для великої дружньої сім‘ї. Але вам не доведеться ділити кухню, бо їх тут дві. Все продумано до дрібниць для того, щоб велика родина могла жити разом, але при цьому, щоб у кожного був свій особистий простір. Цей будинок забезпечить комфортне проживання великій родині. Окрім кухонь, спалень, вітальні, балконів з красивим видом на ліс, гардеробних, санвузлів, 2 гаражів, тут є безліч допоміжних господарських приміщень, де ви помістите усе, що потрібно. А ще, є велика кімната, яку можна використати під більярдну, домашній кінотеатр, ігрову, творчу майстерню, спорт зал, чи просто облаштувати зону відпочинку та дозвілля. Тут знайдеться місце для усіх і всього. Велика прибудинкова територія, з власним мангалом та облаштованим місцем для відпочинку. А ще, тут буде комфортно вашому домашньому улюбленцю. 

    Тут є все, що потрібно для щасливого життя. 

Будинок з ремонтом, збудований з якісних матеріалів, обладнаний меблями та технікою, відеоспостереженням, 3 котлами… перераховувати переваги можна довго, але атмосферу цього будинку- по типу багаторічного родинного помістя, не зможуть передати жодні фотографії чи описи.

    Цю атмосферу потрібно відчути. 

А ще, що важливо, власники надзвичайно приємні люди. 

Будинок готовий зустрічати нових господарів. 

   Тому, запрошую на огляд будинку, Юлія. 


Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 385 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Гавриляк Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень