Продаж будинку • ЛьвівФранківськийНагірних7
ID 4345593

Нагірних вул., 7

Львів, Франківський район

ID 4345593
520 000 $

Продаж будинку, Будинок

3 кімнати
160 / 60 / 15 кв.м
5 соток
2 поверх

Ідеальний за усіма характеристиками будинок радо чекає на своїх нових власників – пару або одну особу.

Невеликий за площею, збудований з австрійської цегли він був реконструйований в 2021-2022 роках батьками для своєї дитини. Матеріали та техніка для реконструкції обрались найкращі з можливих.

Спальня, кабінет, велика простора вітальня, кухня з виходом на терасу, дві гардеробні, пральня, міцний австрійський підвал (який служить надійним укриттям), гараж на два авто.

Чотири індивідуальні системи кондиціювання, альтернативне джерело живлення на 24 години, система пом’якшення води та рекуперації, система сутінкового освітлення та автополиву газонів. Опалення автономне газове.

Меблі та техніка нові, в використанні не були.

Локація – один з елітних районів Львова.

Технічні характеристики:

Потужність електроживлення будинку-3 фази, 15кВт. Встановлені стабілізатори напруги.

Газовий котел опалення з вбудованим бойлером підігріву води, фірми Vismann, обладнаний блоком безперебійного живлення на понад 24 години. 

Система двоетапної автоматичної фільтрації і пом'якшення води.

Усі приміщення будинку з або гравітаційною, або припливно-витяжною вентиляцію. Чотири системи кондиціонування повітря найвищої якості, фірми Daikin.

Підвал теплий, гідро і тепло ізольований, стіни підвалу виконані з оригінальної австр цегли, стеля арочна.

Вікна енергозберігаючі з найвищої якості профілями, двокамерними склопакетами.

Усі підвіконня, столешня і задня частина кухні виконані зі штучного каменю. У більшості приміщень першого поверху і санвузолі другого поверху влаштовано підлоговий підігрів. Усі батареї опалення -дизайнерські.

Вся техніка - посудомийна машина, пралка, сушарка для білизни, витяжка на кухні, холодильник, варочна поверхня, мікрохв, духовка, подрібнювач орг. відходів - Mile, Frank, Liebherr, Bosch.

Система охор -пож сигналізації зі здачею на пульт ДСО. На території системою відеонагляду , відеодомофонами на хвіртці і вх дверях з доступом зі смартфону.

В'їздні і гаражні ворота з електроприводами і блоками безперебійного живлення. 

Територія навкруги будинку - згідно проекту ландшафтного дизайну і функціональності (сходи, доріжки, дерева і кущі, газони), водовідведення. 

Змонтована система автоматичних поливів, з можливістю забору води з колодязя і з міського водопроводу.


Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатний будинок 160 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Мурадова Тетяна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень