Продаж будинку • Львівська областьСокільникиОлекси-довбуша
ID 4298180

Олекси Довбуша вулиця

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4298180
540 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
320 / / 50.4 кв.м
14 соток
2 поверх
Продається будинок в с. Сокільники, вул. Довбуша. Район активно розвивається, хороший доїзд з гравію. Площа подвір'я 14 соток. Високий паркан, автоматичні ворота. Подвір'я ділиться на передню і задню частину. Вимощене бруківкою. Задній двір має кілька відпочинкових зон і фруктовий сад. Також на задньому дворі є зовнішній басейн який залишається. Все що є в будинку залишається для нового власника, від меблів та побудово\ техніки, до газонокосарки, мангалів і тандиру. 
В будинку є гараж на 1 авто, з підсобним приміщенням. Повністю автономне опалння, твердопаливний котел з автопідсипанням пілет. Система фільтрації та пом'якшення води. На даху - сонячна система підігріву води. Також воду підігріває камін, який має водяну сорочку. Комунікації: Вода - свердловина, Септик з переливом, відкачувати не потрібно, елктрика, газопостачання. Весь перший поверх - тепла підлога. На першому поверсі - кухня, вітальня, зимова веранда, відпочинкова кімната, сауна, санвузол, 2 гардеробних кімнати та 2 кладовки. Антресоль - велика мансардна кімната з ліжком. На другому поверсі - Господарська спальня з гардеробною, шапалери італійського бренду TRUSSARDI, також зі спальні є балкон, спальня, та санвузол. Раковина оздоблена мармуром. Італійська вінтажна відреставрована ванна.
Більше інформації при огляді.  Детальніше за тел.

Код квартири #25785413
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 320 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень