Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийКонопниця
ID 4259002

Дзеркальна

Конопниця, Пустомитівський район

ID 4259002
135 000 $

Продаж будинку, Котедж

3 кімнати
135 / / 33 кв.м
3 соток
2 поверх
Продається котедж в котеджному містечку Stone Village від забудовника Stone Development.
Котеджне містечко Stone Village знаходиться у селищі Конопниця, яке розташоване всього лиш в 3,5 км від об'їзної дороги Львова (від кільця на Городоцькій). Котеджі бізнес-класу. Неподалік котеджного містечка розташована вся необхідна інфраструктура (школа, магазини, АЗС, супермаркет, лісова зона)
 Площа котеджу - 135 кв.м.,
 Площа ділянки - 2.9 сот.
 Поверховість - 2 поверхи
 К-ть кімнат - 3
 Поверх 1: хол(9,5м.кв), санвузол(3,4м.кв), кладова1 або технічне приміщення(7,1м.кв), комора(3,8м.кв), кухня-студія(33,2м.кв) є можливість встановлення каміну, кладова2(3,3м.кв), тераса(4,4м.кв). На другому поверсі розташовані 3 функціональні спальні з санвузлом та гардеробом, а також двома виходами на власні балкони-тераси. Також пропонуємо вільні планування, що є великою перевагою, адже ви зможете розробити дизайн під власні потреби та побажання.
Власне паркомісце на 2 авто, на території комплексу передбачений гостьовий паркінг.
Зовнішні стіни - керамоблок
Висота стель - 3м
В котеджі встановлені п'ятикамерні вікна Rehau, технологія монтажу - теплий монтаж; двері фірми Straj, паркан - бетонний модульний із вставками металевого сайдингу. Котеджне містечко розташоване біля лісу, тому для мешканців містечка буде облагороджена відпочинкова зона в лісі. Також на території комплексу буде спортивний зал, мультифункціональне поле, де ви зможете грати у баскетбол, футбол, теніс, бадмінтон; дитячий майданчик, спортивний майданчик. Територія комплексу закрита та під охороною. Також компанія подбала про комфорт мешканців, організацію та забезпечення якісного функціонування котеджного містечка, тому на території комплексу буде функціонувати управлінська компанія.
Зв’язатись з власником

Продам 3 кімнатний будинок 135 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Development Stone
+38 096 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень