Продаж будинку • Львівська областьКамянка-бузькийЗапитів
ID 4226838

Коновальця

Запитів, Кам'янка-Бузький район

ID 4226838
435 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
180 / 95 / 16 кв.м
20 соток
2 поверх
Розкішний маєток у с.Зашків, Шевченківський р-н м Львова (8 хв до Галицького Перехрестя)
Ділянка площею 10 сот. Дуже мальовнича місцевість. 
На території знаходиться будинок площею 180м2, гараж з 2-ма автоматичними воротами площею 50м2, Кімната над гаражем такою ж площею та підвал (льох) 15 м2.. Гранітна бруківка. 
Уся концепція виконана в англійському стилі. Авторський проєкт. Аналогів немає. Будинок збудовано за сучасними технологіями. Усі замовлення виконані за індивідуальними кресленнями. Продумано усе до деталей. Висота стелі у вітальні-їдальні - 7 м!
Відео-спостереження, сигналізація, уся вбудована побутова техніка, кондиціонування. Іспанська плитка, італійська сан-техніка.
Будинок світлий, просторий і дуже затишний. Ідеальний для сім"ї.
Простора кухня з 2-ма холодильникам та зоною для сніданків, їдальня для прийому гостей. Затишна вітальня з каміном стане вашим улюбленим місцем у домі. На першому поверсі також розташована спальня господарів з розкішою ванною та продумана до деталей гардеробна-комірка. На другому поверсі окрім просторих спалень та ігрової зони знаходиться ще одна ванна кімната. З балкону відкривається шикарний краєвид на ліс. Горище площею 90м2.
Магазини, аптека, ЦНАП, Нова Пошта, Укр пошта, ресторан, дит.садок, школа, 8 хв. До Галицького Перехрестя. 
Будинок мрії! 

Телефонуйте , організуємо показ!
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 180 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ірина
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень