Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіЛьвівська
ID 4209930

Львівська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4209930
169 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
135 / 55 / 24 кв.м
5 / 5 поверх
Справжній ХіТ нерухомості Львова - продається 2-х рівнева квартира Пентхаус в чудовому місці біля Озер та Лісу в смт. Брюховичі, вул. Львівська 27 ЖК "Хвиля". 

               Квартира має 3 ізольовані кімнати та простору кухню-вітальню. Ремонт зроблений в світлих тонах, у 2019році. Залишаються всі меблі і техніка. Індивідуальне опалення (газовий 2-х функційний котел), підігрів підлоги по всій квартирі де є плитка, 2 санвузли, гардеробна, великий балкон на нижньому ярусі, та простора тераса 20 м2 на другому поверсі. З квартири можна потрапити на власне величезне горище, яке можна облаштувати як окрему ігрову зону або використовувати для зберігання купи речей.

               В будинку є ліфт. Житловим комплексом займається гарне ОСББ. Територія будинку огорджена парканом. В’їзд тільки через автоматичні ворота. Ведеться відеоспостереження. Є гостьовий паркінг з власним шлагбаумом. Сучасний дитячий майданчик. Власне озеро для мешканців житлового комплексу. Поруч лісовий масив, є аптека, піцерія, супермаркет, перукарня, відпочинковий комплекс на озері, зупинка громадського транспорту. До центру міста 9км – 15хв без заторів.

Є відеоогляд та додаткові фото!

P.S. Не пропустіть свій шанс, жити в квартирі Вашої мрії!
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 135 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН "Real HiT" Володимир
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень