Продаж будинку • Львівська областьСолонкаАпостола-павла
ID 4193679

Апостола Павла

Солонка, Пустомитівський район

ID 4193679
110 000 $

Продаж будинку, Котедж

3 кімнати
156 / 44.5 / 37 кв.м
1 соток
3 поверх
Це трирівневі спарені котеджі двох типів, які різні за плануванням, площею будинку, тераси та земельної ділянки.
Під час будівництва використовували лише надійні матеріали, що забезпечують якісну шумо- і теплоізоляцію. Голландський дизайн додає котеджам особливого шарму та індивідуальності. До дрібниць продуманий розподіл простору дасть вам змогу розмістити усе необхідне для комфортного проживання в котеджах.
Для котеджного містечка обирали спокійне, максимально чисте та «зелене», та, водночас, близько до Львова. Саме тому вибір зупинився на території в с. Солонка (5 хв. їзди до м. Львова).
Поруч з котеджами є прекрасний сад та Наварійське озеро. Це чудове місце для активного проведення часу, піших прогулянок, пікніків з рідними та друзями.
Фундамент - моноліт/залізобетонМіжповерхове перекриття - моноліт/залізобетонГідроізоляція фундаментної плитиСтіни - керамоблокВисота поверху - 3,10 мМіжповерхові сходи - залізобетонВікна - Alutech 5 камерГаражні ворота з електроприводомДах - Arcelor Mittal BremenУтеплення даху - мінватаУтеплення таунхаусу - полістирол 100-150ммПерекриття тераси - деревоГідроізоляція терасиКомунікації - електрика, газ, водаКаналізація - автономна системаГазовий котел Vaillant або Viessmann 25 кВт на вибірОблагородження ділянкиПрибудинкова територія вимощена бруківкоюГараж та паркомісце
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатний будинок 156 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Благий Дмитро Дмитрович
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень