Продаж будинку • Львівська областьСамбірськийДубляни
ID 4172622

Дубляни, Самбірський район

ID 4172622
480 000 $

Продаж будинку, Будинок

5 кімнат
330 / 170 / 30 кв.м
8 соток
2 поверх
Двоповерховий бдинок у місті Дубляни, на вулиці Шевченка, у місті Львів. Загальною площею 330 м.кв, житлова площа 170 м.кв, площа кухні 30 м.кв, площа ділянки 8 соток. Будинок є енергоефективним, що дозволяє економити до 70% на опаленні протягом всього року. Він збудований якісно для особистого користування, тому дбайливо доглянутий. Стіни зведені з двох цегельних шарів, що забезпечує надзвичайну міцність та затишок.

При вході на подвір'я є два заїзди з автоматичними воротами, обладнаними кованими виробами, які виконані з гарячим цинкуванням. На першому поверсі будинку розташований гараж для двох автомобілів, сауна, санвузол, котельня, гардеробна та пральна кімната з виходом у двір.

Другий поверх має великий хол, прихожу, санвузол, кухню, їдальню та гостьову кімнату з каміном та виходом на терасу з чудовим краєвидом. Третій поверх обладнаний кабінетом, спальнею та спальнею з виходом до ванної кімнати та джакузі.Будинок був реконструйований з використанням дороговартісних італійських матеріалів та меблів. Його просторі кімнати оздоблені вітражами, що додає ще більше світла і атмосферності. Підлога з плитки має підігрів всюди, де це необхідно. Також у будинку є системи очищення води, сонячні батареї, сигналізація, відеонагляд та нова побутова техніка. Для додаткової зручності передбачено наявність електрогенератора.

На території також розташований літній будинок з мангалом та дубовими меблями. Понад 200 хвойних насаджень та плодово-ягідних карликових дерев, а також діючий водоспад створюють дуже приємну атмосферу навколо будинку.

До будинку прокладено асфальтовану дорогу. Будинок має високий цегляний паркан та оздоблення з натурального каменю, що додає йому особливого шарму та елегантності.

В пішій доступності знаходяться школа, дитячий садок, супермаркети, ринок, дитячий майданчик, ЦНАП та лікарня. Він прекрасно поєднує зручність розташування з ексклюзивними можливостями для комфортного життя. Цей особливий будинок знаходиться у дуже зручній локації, всі комунікації вже підключені, є власна свердловина та сонячні колектори. Відстань до центру Львова всього 15 хвилин на автомобілі.

Код об'єкта # 344
Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатний будинок 330 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Галанюк Галина
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень