Продаж будинку • Львівська областьЖовківськийМалехів
ID 3773226

Грушевського

Малехів, Жовківський район

ID 3773226
94 800 $

Продаж будинку, Таунхаус

3 кімнати
100 / 70 / 22 кв.м
1.5 соток
2 поверх
Продаж барн-таунхаусу в новому котеджному містечку у елітному передмісті Львова - с. Малехів
Загальна площа - 100м2
Поверховість - 2
Подвір'я - 1.5сот
БЕЗ Комісії!

Комплекс Таунхаусів Грушевського - це ідеальне місце для життя вашої мрії. Насолоджуйтеся зимовими ранками, дивлячись на чудові пейзажі з вашої власної тераси на другому поверсі. Вам більше не потрібно буде турбуватись про збирання снігу, оскільки ви маєте власний гараж, щоб зберігати свій автомобіль у теплі.

Три кімнати, велика кухня-вітальня та два санвузли зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Ви зможете насолоджуватись часом з вашою родиною та друзями, проводячи час у вашій просторій вітальні або на вашому затишному патіо. Крім того, ваші діти зможуть безпечно гратися на дитячому майданчику, розташованому в нашому комплексі.

Не пропустіть свій шанс стати власником нашого чудового та затишного таунхаусу. Передпродажна ціна всього лише 94 800 доларів, що робить його доступним для більшості людей. Будівництво розпочнеться у квітні 2023 року, що означає, що ви зможете втілити свої мрії в життя найближчим часом.

Звертайтеся до нас, щоб дізнатись більше про наш комплекс Таунхаусів Грушевського та отримати консультацію від наших експертів з нерухомості. Відчуйте себе як удома з нами.

Матеріал стін будівлі - цегла марки М100, яка є досить міцною та стійкою до зовнішніх впливів. Стіни будуть утеплені, що дозволить зберегти енергію та знизити витрати на опалення в холодний період року.

Дах також буде утеплений, що забезпечить додаткову ізоляцію будівлі. Також, для забезпечення зручності та безпеки, територія буде огороджена та замощена.

Для забезпечення належної гігієни та охорони довкілля, буде змонтована зовнішня каналізаційна система з біологічною очисткою, що дозволить ефективно очищувати стічні води перед їх відведенням в природу.

В результаті, будівля буде добре захищена від зовнішніх впливів, забезпечена всіма необхідними комунікаціями та зручностями, що забезпечить комфортне проживання або роботу в ній.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатний будинок 100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Павло
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень