Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Львів
Продаж будинку • ЛьвівЗалізничний1-а-білогорська
ID 3388433

1-а Білогорська

Львів, Залізничний район

ID 3388433
93 000 $

Продаж будинку, Котедж

3 кімнати
163 / 134 кв.м
4 соток
2 поверх
Продаж котеджів  від ВЛАСНИКА.  Повноцінний котедж 163 м2, земля приватизована 4 сотки з можливістю розширення. Котедж 2 поверхи 134 м2  з можливістю розширення 3 поверху мансарди, гараж 27,5 м2. (вільно 5 котеджів з 7) 
Котедж знаходиться на стадії будівництва. Орієнтовне завершення  січень 2023 року. Земля повністю у приватній власності.  Земля 4 сотки приватна . Планується встановити індивідуальне опалення також можливе встановлення в гаражі твердопаливного опалення. Прибудинкова територія з бруківки. Планується зробити дорогу з бруківки. Також на цій стадії  будівництва можливе перепланування таке яке вам краще підійде. Продаж одразу ж першого Власника від забудовника. Чудова пропозиція для житла,  поруч є багато зелені, свіже повітря, тихий район.  Поруч житлові будинки та котеджі. Хороший та швидкий доїзд до центру міста вул. Привокзальної 12 хв, до кільцевої дороги 6 хв.  Можливе розтермінування оплати за домовленістю.
Якщо вас зацікавила дана пропозиція,ЗВЕРТАЙТЕСЬ.

Продам 3 кімнатний будинок 163 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень