Продаж будинку • ЛьвівЗалізничнийЧупринки-т-ген
ID 3282701

Чупринки Т. ген. вул.

Львів, Залізничний район

ID 3282701
530 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
148 кв.м
6 соток
2 поверх
ПРОДАЖ! ЕЛІТНИЙ БУДИНОК! РАЙОН ЛІСОТЕХНІЧНОГО!Заг. пл. 148 м. кв. Ділянка 6 с.Гараж -(2 авто).Технічне приміщення, підвал.Будинок запроектовано та побудовано за новітніми технологіями ( СИСТЕМА "РОЗУМНИЙ БУДИНОК"). Усі процеси керування здійснюються з середини будинку.Домофон, система відеонагляду та пожежної сигналізації, система вентиляції + додатково встановлено рекоператори.Система фільтрації та помякшення води, опалення індивідуалье.Вигляд з вікон в сад.Уся побутова техніка вмонтована  
Будинок складається з цоколя + 2 поверхи:0-й поверх - цоколь ( просторий, сухий, доглянутий підвал).1-й поверх - кухня, кімната/вітальня, санвузол, гардероб, пральня.2-й поверх - дві ізольовані кімнати (балкони -2), санвузол, гардероб.
Ландшафтний дизайн  - НАДЗВИЧАЙНО ПРАВИЛЬНО ОФОРМЛЕНИЙ ТА ПРОДУМАНИЙ ДО НАЙМЕНШИХ ДРІБНИЦЬ!Система автоматичного поливу, система нічного освітлення.Зона барбекю та зона відпочинку.
Р.S:Це будинок, в якому прораховано та виконано до найменших дрібниць. Усі роботи на найвищому рівні, для комфортного проживання.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 148 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Орися Orisya Ярославівна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень