Відділ продажу

Відділ продажу

Будівельна компанія CNL

Адреса:
Стефаника В. вул., 16, Львів
Телефони:
Websites:

Власник нерухомості

Будівництво/Ремонт: Будівельні компанії
Мови : Українська, English
CNL – це об’єднання двох потужних будівельних компаній з відмінною репутацією ПП «ЛАРМАКС» і ТОВ «Укр Буд Компані», задля створення нових, сучасних проектів.


ПП «ЛАРМАКС» та ТОВ «Укр Буд Компані» засновані у місті Хмельницькому та мають ліцензії на увесь спектр архітектурних робіт.

Усі працівники CNL – це висококваліфіковані професіонали у сфері інженерно-технічних робіт, дизайну та робітничих спеціальностей.  Ми постійно працюємо над тим, щоб наші фахівці вдосконалювалися, підвищували свою кваліфікацію та знали усе те нове, що з’являється у будівельній сфері. Тому наші співробітники постійно проходять навчання та переймають досвід інших. Працівники компанії здійснюють будівництво будинків у Хмельницькому та Львові.

У Хмельницькому наразі здано кілька будинків.  По вулиці Галана ,7/2 розмістився компактний, привабливий 5-поверховий будиночок. Інша здана в експлуатацію багатоповерхівка розміщена на  проїзді Панаса Мирного 1 і 3. Ще один об’єкт, який завершила компанія знаходиться на проспекті Миру, 80/1. Це 6-поверховий, 24-квартирний будинок.

На рахунку виконані роботи з реконструкції , благоустрою, капремонту, монтажу монолітних залізобетонних конструкцій, оздоблювальні роботи, роботи з монтажу внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж, дорожні та інші види робіт у Хмельницькому та Хмельницькій області, Житомирі, Києві, Львові, Кіровограді.
Будівництво новобудови бізнес-класу «Старе місто» у Львові. І це лише початок – у найближчих планах CNL старт будівництва нових будинків у Львові, житлових комплексів у найбільших містах України, таких як Київ, Одеса, Дніпропетровськ.

Усі наші проекти і здані, і ті, що тільки на старті, завжди спрямовані на раціональне використання ресурсів, застосування якісних, екологічно чистих будівельних матеріалів та використання інноваційних технології. Крім того, одним з пріоритетних моментів для CNL у будівництві новобудов є заходи з енергоефективності. Зараз це не данина моді, а вимога сучасності.

Ми об’єдналися, щоб будувати нове, комфортне житло, яке б повністю задовольняло потреби ринку та сучасності.

Наші переваги:

Відкритість

У нас наявна уся необхідна дозвільна документація, яку ми надаємо усім нашим клієнтам.

Надійність

За роки на ринку нерухомості ми заробили репутацію виключно своїми проектами, якими пишаємося, а головна нагорода – вдячність наших клієнтів. З нами надійно.

Креативність

Індивідуальний підхід до кожного проекту та врахування усіх факторів – це те, що вирізняє наші будинки з-поміж інших.

Якість

Ми будуємо виключно з високоякісних матеріалів за передовими технологіями.


Мої об’єкти (1)

  • Продаж
  • Оренда
  • Подобово

Пропозиції по типам нерухомості

Зв'язатись з Відділ продажу

Я не робот