Відділ Продажу

Відділ Продажу

Житлово-інвестиційна компанія «БЕВЕР АЛЬЯНС»

Адреса:
Зелена вул., 35, Львів, Галицький район

Будівельна компанія

Будівництво/Ремонт: Будівельні компанії
Головна мета компанії БЕВЕР АЛЬЯНС

Допомогти всім бажаючим вирішити питання з нерухомістю: купити якісне, сучасне житло, продати власну квартиру, або знайти комерційну нерухомість у Львові.

Ми інвестуємо в будівництво, безперервно вивчаємо ринок, працюємо з забудовниками, тому наші ціни гнучкі і гарантовано демократичні.

ПАРТНЕРИ

Більшість новобудов на сьогодні БЕВЕР АЛЬЯНС будує і продає в партнерстві з корпорацією КАРПАТБУД, що є забудовником понад 20 років. Саме тому, наші квартири в новобудовах Львова без націнок та переплат.

БЕВЕР АЛЬЯНС має ексклюзивне право на реалізацію проектів нерухомості інших партнерів-забудовників, наприклад елітний 4-поверховий комплекс по вул. Лисенка, 57.

БЕВЕР АЛЬЯНС відкритий для нових проектів із забудовниками Львова!

СПЕКТР НЕРУХОМОСТІ

Ми пропонуємо квартири різного класу — від розкішних 6-кімнатих двоярусних квартир з мансардою та власною сходовою клітиною, до економ-варіантів з розтермінуванням, на дешевших поверхах в нових багатоповерхівках. Ми допоможемо вам максимально зекономити або знайти житло королівського рівня.

БЕВЕР АЛЬЯНС надає своїм клієнтам всі послуги, пов’язані з купівлею/продажем, оформленням первинної, вторинної та комерційної нерухомості, земельних ділянок, також дизайн інтер’єрів, роботи з перепланування та виконання ремонту «під ключ».

ХОЧЕТЕ ПРОДАТИ КВАРТИРУ?

Власникам ми пропонуємо швидку і вигідну продаж вашої нерухомості на вторинному ринку Львова та області. Ми знаємо, як дорого коштує ваш час, тому допоможемо вирішити всі питання щодо нерухомості  в найкоротші терміни.

Купуючи або продаючи квартири з компанією БЕВЕР АЛЬЯНС ви отримуєте гарантію, що всі угоди будуть укладені у повній відповідності з чинним законодавством, за найкращими цінами і в максимально комфортній обстановці.

ЧОМУ З НАМИ НАДІЙНО І ВИГІДНО

В нашій компанії працюють спеціалісти, які мають багаторічний досвід роботи в реалізації проектів нерухомості по всій Україні.

Ми працюємо саме для вас і готові в телефонному або онлайн-режимі надати будь-яку консультацію по питаннях нерухомості. Сміливо питайте нас про будь-які тонкощі щодо житла! Ми з радістю Вас чекаємо!

БЕВЕР АЛЬЯНС — ваша нерухомість!

Мої об’єкти (1)

  • Продаж
  • Оренда
  • Подобово

Пропозиції по типам нерухомості

Зв'язатись з Відділ Продажу

Я не робот