Відділ продажу

Відділ продажу

Будівельна корпорація «Ріел»

Адреса:
Торф'яна вул., 21, Львів, Шевченківський район
Телефони:
Websites:

Будівельна компанія

Будівництво/Ремонт: Будівельні компанії
Мови : Українська, Русский, English, Polska
ІСТОРІЯ

Будівельна корпорація "Ріел" заснована у 2003 році у м. Львові. Впродовж цього часу корпорація стала одним з лідерів на ринку, здавши в експлуатацію понад 80 тис кв. м житла.

Визначальною рисою «Ріелу» є високі стандарти якості та своя філософія будівництва:  ми будуємо не просто квартири, а створюємо домівки зі своїм неповторним характером. Саме тому, будинки «Ріелу» отримують назви визначних особистостей та співзвучні з їх творчістю. Клод Моне, Енді Ворхол, Ренуар та інші стали натхненням для нашої роботи.

«Ріел» завжди враховує потреби своїх клієнтів та втілює їх в індивідуальному підході до кожного будинку: місце розташування, архітектурний стиль та вибір матеріалів – кожна деталь має значення.

Ми володіємо багаторічним досвідом роботи і цінуємо наших клієнтів, саме тому завжди пропонуємо оптимальне співвідношення ціни та якості житла, щоб максимально задовольнити потреби кожного. Тож, наші клієнти можуть бути впевнені – висока якість та чесна ціна гарантовані у кожному будинку компанії «Ріел».

За будь-яких обставин, ми завжди продовжували свою діяльність. Більше того, під час економічної кризи корпорація «Ріел» завершила будівництво ряду об’єктів тих забудовників, які не змогли продовжити свою діяльність.

У 2013 році компанія "Ріел" зробила наступний крок у своєму розвитку, вийшовши на найбільший в Україні будівельний ринок Києва.

МІСІЯ

  • ми створюємо не просто житлову площу, а домівки зі своїм неповторним характером
  • керуємось найвищими стандартами якості, інноваціями та досвідом
  • ми гарантуємо ключі до кращого життя!

СЕРВІСНІ ПОСЛУГИ


Сервісні послуги від компанії «РІЕЛ» дозволяють задовольнити потреби кожного Клієнта в комфортному переїзді та подальшій експлуатації нового житла.

Насамперед клієнтам пропонуємо обрати ремонт квартири – базовий або фінішний, в залежності від стану готовності. До складу базового входить: стяжка підлоги, штукатурення та фінішна шпаклівка, розведення електрики; фінішного – надання кольору стінам або ж поклейка шпалер, встановлення сантехнічного обладнання тощо. Важливим фактом є те, що ремонтні роботи відбуваються під час будівництва. Максимум через місяць після здачі новобудови в експлуатацію, клієнт отримує готову квартиру з обраним ремонтом. На етапі ремонтних робіт ми враховуємо і додаткові індивідуальні побажання кожного з власників квартир щодо дизайну, якості та вибору елементів оздоблення: шпалер, фарби, керамічної плитки, сантехніки та інших матеріалів.
Для того щоб розпочати життя у новій квартирі, Вам необхідно оперативно переїхати, тобто перевезти свої речі, меблі, інше приладдя – кваліфікована допомога наших пакувальників та вантажників стане у нагоді. А згодом, впродовж проживання у придбаному помешканні від «РІЕЛ», можуть виникати різноманітні питання господарського характеру: підключення телефонії, інтернету, кабельного телебачення, заміна електроприладів, ремонт сантехніки та інше. Саме тому ми пропонуємо Вам скористатись нашими сервісними послугами – унікальною можливістю зекономити час та кошти. 

Разом з «Ріел» Ви не тільки отримуєте гарантоване житло, але й ключі до кращого життя!

Будівельна корпорація "РІЕЛ" - Від мрії до реальності!

Мої об’єкти (1)

  • Продаж
  • Оренда
  • Подобово

Пропозиції по типам нерухомості

Зв'язатись з Відділ продажу

Я не робот