Flat for sale • LvivLichakivskiyLichakivska
ID 4527083

Lichakivska-vul

Lviv, Lichakivskiy district

ID 4527083
340 000 $

Flat for sale

2 rooms
85.3 / 31.5 / 39.5 sq. m
2 / 6 floor
Елітний клубний будинок в історичній частині міста. Найсучасніші рішення для комфортного проживання.
Якісні та дійсно унікальні матеріали в деталях інтер'єру. Це все про неї.

Avalon 37 - чудовий приклад як сучасна архітектура може гармонічно вписатись столітню забудову. Велика кухня-вітальня і продуманим зонуванням. Повністю обладнана кухня із неординарними акцентами на фасадах та якісною побудовою технікою. Оригінальний острів-стіл. Зручні меблі для перегляду улюбленого фільму. Спальня із великим ліжком на туалетним столиком. Кабінет із 2 робочими місцями дозволить зануритись у виконання завдань, якщо потрібно попрацювати дома. За потреби можна зробити це одну спальню чи дитячу кімнату. Ванна кімната із італійською сантехнікою виконана у світлих тонах із акцентом на чорних змішувачах та кранах. В просторому гардеробі знаходиться пральна машинка та сушка, місце для зберігання речей, водопідготовка усієї вхідної води із її фільтрацією та пом'якшенням.

Також тут знаходиться серце квартири - система розумний будинок, яка відповідаю за клімат-контроль, освітлення, безпеку та сценарії використання квартири. Краще один раз побачити ніж 100 разів прочитати. Вона вас здивує своїм затишком та продуманістю.
Деталі та технічні сторони за телефоном
Contact Agent

2 bedroom flat for sale 85.3 sq. m:

Similar by price

I am not a robot
Сітало Василь
+38 067 ...
Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property