Flat for sale • LvivShevchenkivskiyChornovola-v-prosp
ID 4515889

Chornovola-V-prosp

Lviv, Shevchenkivskiy district

ID 4515889
165 000 $

Flat for sale

2 rooms
65 sq. m
12 / 15 floor
Ціна: $165 000 (2538$ м2)Площа: 65 м²Кімнат: 2Поверх: 12/15
Пропонуємо Вам чудову квартиру, розташовану на 12-му поверсі престижного житлового комплексу забудовника AVALON з тихими та спокійними сусідами.
Особливісті квартири:Ця особлива квартира має велику терасу з панорамними вікнами, що відкривають захоплюючий вид на місто Лева. Ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та розслабитися на приватній терасі зі своїм власним куточком відпочинку. Квартира розташована в чудовому районі, зручно розташована близько до центру міста, всього 5 хвилин до площі Ринок.
Інфраструктура та сервіс:В безпосередній близькості від будинку розташовано безліч магазинів, включаючи барбершоп, супермаркет "Ашан", косметологію та відділення "Нової Пошти". Також поряд розташовані ресторани.
Для сімей з дітьми:Особливо зручно для сімей з дітьми, оскільки в безпосередній близькості розташована школа, що забезпечить вашим дітям зручні умови навчання.
Готова до проживання:Квартира продається з усіма меблями, що робить її готовою для комфортного проживання. Це відмінний вибір для тих, хто цінує розкіш, зручність та гарний дизайн.
 БС
Contact Agent

2 bedroom flat for sale 65 sq. m:

Similar by price

I am not a robot
Павло
+38 068 ...
Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property