Flat for sale • LvivFrankivskiyTruskavecka
ID 4282983

Truskavecka-vul

Lviv, Frankivskiy district

ID 4282983
69 500 $

Flat for sale

3 rooms
63 sq. m
1 / 10 floor
Пропонуємо вашій увазі затишну квартиру у новому житловому комплексі ЖК Континент, розташованому на вулиці Трускавецькій. Житло будується досвідченим та надійним забудовником, гарантуючи якість та вчасне завершення будівництва.

Інфраструктура:
Розташування ЖК надзвичайно зручне, охоплюючи всю необхідну інфраструктуру. Поруч є дитячі майданчики для активного відпочинку дітей, а також доступність до торгового центру Вікторія Гарденс. Неподалік розташовані школи та дитсадки, що дозволить забезпечити вашій родині якісну освіту та зручний графік денних справ.

Орієнтація та особливості квартири:
Квартира розташована на першому поверсі 10-ти поверхового будинку. Велика висота першого поверху додає додаткової приватності та безпеки. Під квартирою знаходиться цокольний підземний паркінг для вашої зручності. Квартира орієнтована на сонячну сторону, що дозволяє насолоджуватися теплом і світлом протягом усього дня.

Особливості планування:
Квартира має універсальне планування, яке дозволяє зберегти 3 кімнати та кухню або легко перепланувати простір під кухню-студію та 2 спальні. Додатковими перевагами є наявність 2 санвузлів та 2 балконів, які створять затишну атмосферу вашого нового домівки.

Продаж по переуступці:
Квартира продається по переуступці, що дозволяє максимально спростити процес оформлення та забезпечити швидке заселення.

Не упустіть можливість стати власником комфортабельної квартири в престижному ЖК Континент! Запрошуємо вас на огляд! 
БС
Contact Agent

3 bedroom flat for sale 63 sq. m:

Similar by price

I am not a robot
Павло
+38 068 ...
Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property