Flat for sale • LvivFrankivskiyStriyska
ID 4282933

Striyska-vul

Lviv, Frankivskiy district

ID 4282933
68 500 $

Flat for sale

1 room
43 sq. m
7 / 7 floor

 Продається чудова квартира з виглядом на вулицю Героїв Крут, розташована в новобудові навпроти автовокзалу на Стрийській. Це стильний та комфортабельний житловий простір площею 43,2 м² на 7 поверсі з 7.

 Квартира з однією кімнатою ідеально підходить для молодої сім'ї, пари або одного мешканця. Вона готова до заселення, оскільки ніхто там ще не проживав. Кухонні меблі та шафа виготовлені на замовлення, тому ви можете насолоджуватися комфортом та індивідуальним дизайном.

 Квартира багата на природнє світло завдяки великим вікнам, що створюють приємну атмосферу і забезпечують чудовий вид з вікна. Засклена лоджія додає додаткового простору та можливість насолоджуватися свіжим повітрям в будь-яку пору року.

 Простора кухня дозволяє готувати з комфортом, а вітальня стане прекрасним місцем для відпочинку та зустрічей з друзями. Окремо виділена стіною спальна зона гарантує затишок та спокій у ваших сновидіннях.

 Будинок був зданий в 2019 році і вже має заселений статус. Зручний ліфт спростить пересування по будинку. Натяжні стелі та додаткова теплоізоляція пінопластом забезпечать ефективне та економне опалення.

 Зверніть увагу, що техніка в квартирі абсолютно нова, що робить переїзд ще більш комфортним.

БС

Contact Agent

1 bedroom flat for sale 43 sq. m:

Similar by price

I am not a robot
Павло
+38 068 ...
Contact Agent

Sell apartments New apartment development Rent apartments Daily apartments Sell houses Rent houses Daily houses Sell plot Sell commercial property Rent commercial property