Продаж ресторану 320м.кв. – унікальне приміщення в пішохідній зоні – вул. Братів Рогатинців, буд.32 (біля Арсеналу та кафе «Пструг, хліб та вино»).
Повністю з новим ремонтом, обладнанням та меблями - тобто як діючого бізнесу - все входить в ціну.
Три великі вітрини (аналогів у пішохідній зоні лише кілька!) та фасадний вхід. Навпроти будинку сквер, відповідно ресторан проглядається здалеку, дуже хороша візуалізація.
Дане приміщення при будівництві будинку (і підвал і перший поверх) одразу планувалися як ресторан, а не переплановувалися пізніше з квартир, як абсолютна більшість закладів у пішохідній зоні. Завдяки цьому воно повністю повноцінне, високі стелі, вітрини, правильного планування.
Площа 1 поверху – 160м.кв, площа підвального залу – 160м.кв. Висота на першому поверсі 4,00м, висота у підвалі – 4,00м.
Можливе збільшення площі до 400м.кв.
Підвал повністю повноцінний, при будівництві будинку одразу планувався під зал ресторану (дивіться план з архіву), так як має унікальний елемент, який входить в програми екскурсій у Львові.
В підвалі присутня частина унікального об’єкту національного значення - залишки стін та бастеї міських укріплень XIV-XV ст. Фортифікаційна споруда доби готики - одна з 16-ти бастей зовнішнього кільця оборонної стіни середньовічного Львова. Бастея виявлена у 1906 році при будівництві будинку. Півкругла, мурована з каменю споруда. До наших часів збереглися лише дві бастеї - одна у підвалі будинку № 32 по вул. Братів Рогатинців, та друга на вул. Підвальній біля пам’ятника І. Федорову.
Приміщення має позитивну історію - перед Першою світовою війною було відкрито винарню “Під Старою Баштою”, а після приходу радянської влади – пив-бар “Під Вежею”, який в народі називали «Баварія», і який мав шалену популярність у радянському Львові.
Зараз приміщення в процесі реконструкції та перепланування, можливі різні варіанти планування, залежно від побажань нового власника.
Електрика 60кВт (можна збільшити), опалення газ або електрика, витяжки.
Літній майданчик 80м.кв., можна збільшити вдвічі.
Також можлива оренда даного ресторану.