Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж будинків в м. Ременів
Продаж будинку • Львівська областьКамянка-бузькийРеменів
ID 678220

Ременів, Кам'янка-Бузький район

ID 678220
35 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
125 кв.м
4 соток
2 поверх
Продаються новозбудовані будинки котеджного типу 19 км від Львова. Кожен котедж осів на 4-сотовій ділянці, що знайшла собі місце в Ременеві в  котеджному містечку біля озера, де довкола між доріжок викладених бруківкою такі ж гарні котеджі та особняки з майбутніми гарними сусідами. В проекті розбудови цього містечка створення зручної інфракструктури: магазини, ресторан, школа, відділення банку та Нової пошти.
Котеджі збудовані на совість добрими руками із доброї цегли без використання будь-яких «шлако»-будматеріалів. Перекриття залізоборонне.  Гарне планування:
1 поверх: коридор, санвузол, кухня, простора вітальня, вихід на терасу.2 поверх: три спальні, санвузол, балкон.

Власне подвір’я та місце для паркування авто.

Котедж продається у стані без оздоблення, що залишає Вам право самостійно визначити його майбутній стиль, внутрішній вигляд, настрій дому, красу, вдачу та долю!

За бажанням та на замовлення покупця за помірними цінами забудовник може виконати частковий або повний обсяг ремонтних робіт.
Ваш Будинок без вихідних чекає, щоб Ви зателефонували! ;)

По даному об'єкту з радістю співпрацюю.

Продам 4 кімнатний будинок 125 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень