Продаж квартири • ЛьвівФранківськийНаукова
ID 4564084

Наукова вул.

Львів, Франківський район

ID 4564084
53 500 $

Продаж квартири, Хрущовка

1 кімната
30 / 20 / 10 кв.м
4 / 5 поверх
Продаж 1-кімнатної квартири по вулиці Наукова.
Таку якість виконаних робіт і матеріалів варто побачити.
Продаються 2 абсолютно однакові однокімнатні квартири у Львові по вулиці Наукова.
4 поверх-55500 $
5 поверх-53500 $
Продаються або окремо, або разом як для власного проживання або як інвестиційний проект під довгстрокову або подобову оренду. Знаходяться в одному будинку, в одному парадному одна над другою. Будинок ОСББ. В квартирах все зроблено з якісних матеріалів з нуля, починаючи від стояків, вікон, електрики, стяжки і утеплень, закінчуючи меблями і посудом. Є стаціонарна фільтраційна система питної води. В квартирах супер якісний капітальний ремонт який прослужить десятиріччями. Використані якісні витривалі матеріали. Сантехніка Hansgroghe, усі меблі і освітлення IKEA. Повноцінне ортопедичне ліжко 2000х1600. В квартирах встановлені потужні кондиціонери.
Гарне розташування у затишному зеленому дворі з хорошим заїздом. В квартирах живуть хороші акуратні орендарі, які своєчасно платять ринкову ціну, зацікавлені продовжувати оренду, але то по бажанню нового власника. У квартирах повний комплект побутової техніки (нова на гарантії) від холодильника, пральної машини і плазми 50’ до чайника, роутера і фена. Лишається все.
Зацікавила дана пропозиція телефонуйте, чи пишіть повідомлення .
Покази можливі в любий зручний для Вас час
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 30 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Саман Остап Іванович
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень