Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4558060

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4558060
106 800 $

Продаж квартири

3 кімнати
89 / 40 / 24 кв.м
2 / 5 поверх
Продаж 3 кімнатна квартира вулиця Трускавецька в малоповерховій та затишній новобудові. Будинок на етапі здачі, по документах переуступка. Будинок збудований , ведуться фінальні огляди квартир власниками та незабаром отримання права власності. Надійний забудовник з хорошою репутацією. Опалення індивідуальне. Висота стелі 2,8м.

Поверх 2/5. Загальна площа квартири 89 кВ.м., житлова площа 40 кВ.м., та простора кухня студія 23,3 кв.м., з кухні є вихід на незасклений просторий балкон (лоджію) з виглядом на спокійну та затишну вулицю. Вікна в квартирі панорамні з пятикамерним профілем з енергозберігаючим склопакетом, стіни поштукатурені, залита стяжка, встановлено лічильники, газовий котел та радіатори. При необхідності можемо порекомендувати кваліфікованих майстрів, які допоможуть вам з ремонтними роботами.

Прибудинкова територія матиме продумані зони для відпочинку та дитячих ігор згідно з концепцією «двір без автомобілів». Для власників машин передбачений підземний паркінг із зарядними станціями для електрокарів, а для гостей — наземна стоянка. Неподалік знаходяться супермаркети, аптеки, школи та садочки, зупинки громадського транспорту.

Код 13088
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 89 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень