Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийВаршавська
ID 4555305

Варшавська вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4555305
130 000 $

Продаж квартири, Польський

4 кімнати
89 / 65 / 18 кв.м
1 / 1 поверх

Продаж готового бізнесу!!!

Продається приміщення (89,9м2), що складається з двох окремих квартир (42,6м2 та 43,3м2).  У двох квартирах проживають орендарі, вартість оренди однієї квартири на даний час і в даному стані – 14 000грн.

Приміщення у польському будинку по вулиці Варшавській. Вхід до під’їзду- з вулиці Варшавської, у підїзді лише ці дві квартири. Кожна квартира обладнана всім необхідним для проживання – технікою та меблями. Встановлено  індивідуальне опалення – підігрів підлоги, а також є  кондиціонер.

Кожна квартира має дворівневе планування(висота 4,1м): на першому рівні – кухня-студія, зі всіма електроприладами: холодильник, варильна поверхня та духова шафа, мікрохвильова,електрочайник, кухонна витяжка, пральна машина, телевізор, кондиціонер, бойлер..Також на першому рівні знаходиться суміжний санвузол з душовою кабіною. На другому рівні – спальна кімната, обладнана двохспальним ліжком, вмісткою шафою, комодом та приліжковими тумбами.

Також, приміщення може бути використане під будь який інший вид діяльності.

Над приміщеннями квартир є горище на 50 м2. У 2023році замінили дахове перекриття.

За додатковою інформацією, чи оглядом даного приміщення – телефонуйте.Є відеоогляд.

Вартість  130 000 доларів.

 

 

Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 89 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Людмила
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень