Оренда квартири • ЛьвівЗалізничнийКнязя-святослава-пл
ID 4546862

Князя Святослава пл.

Львів, Залізничний район

ID 4546862
20 000 грн /міс

Оренда квартири

2 кімнати
69 / / 15 кв.м
2 / 10 поверх

Пропонуємо довгострокову оренду просторної квартири площею 69 кв. м. у центральній частині міста. Квартира складається з двох ізольованих кімнат та роздільного санвузла, а також має дві великі засклені лоджії.

У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: нова побутова техніка, меблі, великі шафи-купе та чотири спальні місця. Проведено оптоволокно, що забезпечує швидкий та стабільний інтернетний зв'язок.

Територія будинку обгороджена, що забезпечує приватність та безпеку мешканців. Поруч знаходиться великий супермаркет, салони краси, масажні кабінети та інші необхідні сервіси. У дворі комплексу розташований дитячий майданчик.

Особливим перевагою є хороше транспортне сполучення: зупинки громадського транспорту знаходяться всього за 5 хвилин від будинку. Також неподалік розташований парк, ідеальне місце для прогулянок та відпочинку.

Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 69 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Данильчук Оксана
+38 073 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень