Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийЗалізнична
ID 4542507

Залізнична вул.

Львів, Залізничний район

ID 4542507
107 000 $

Продаж квартири

1 кімната
50 кв.м
6 / 14 поверх
Пропонуємо вашій увазі чудову можливість придбати затишну квартиру у житловому комплексі "Шенген", розташованому на вулиці Залізничній у Львові. Ця квартира вражає своїм дизайнерським ремонтом, створеним з урахуванням сучасних тенденцій та комфорту мешканців.

Площа квартири - 50 м. Знаходиться вона на 6-му поверсі 14-поверхового будинку, що забезпечує прекрасний вид на місто та природні ландшафти.
У цій квартирі є ізольована спальня, а також простора кухня-студія.Крім того, в квартирі вже є всі необхідні меблі та побутова техніка, що робить переїзд максимально комфортним та зручним. Наявна гардеробна кімната дозволить організувати зберігання речей.

Розташування цієї квартири також є надзвичайно зручним - ви зможете швидко дістатися до будь-якої точки міста завдяки хорошій транспортній розв'язці та розвинутій інфраструктурі району.
Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в одному з найпрестижніших районів Львова.

КОД ОБ'ЄКТУ 6989
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Соломія АН Rinvest
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень