Оренда квартири • ЛьвівЛичаківськийЖасминова
ID 4534930

Жасминова вул.

Львів, Личаківський район

ID 4534930
27 000 грн /міс

Оренда квартири

2 кімнати
62 / 28 / 15 кв.м
8 / 10 поверх
Оренда сучасної 2-х кімнатної квартири на вулиці Жасминова. 
Розташована вона у парковій зоні, що дарує Вам можливість насолоджуватися спокоєм і тишею. Це вигідне географічне розташування забезпечує Ваш затишок у тихому зеленому секторі міста.
Квартира площею 62 м² розташована на 8-му поверсі 10-поверхового будинку і має вікна, що виходять на дві сторони, даруючи прекрасний краєвид.
Квартира обладнана вмонтованою кухнею з усією необхідною новою побутовою технікою та посудомийною машиною. Індивідуальне опалення, кондиціонер у кожній кімнаті та кухні, сигналізація, відеодомофон, швидкісний інтернет - все це забезпечить ваш комфорт і безпеку.
У квартирі є двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, а також гігієнічний душ і ванна. Квартира вкомплектована усім необхідним для вашого комфортного проживання.
Додатковими перевагами є сучасний дитячий майданчик, повністю закрита територія та можливість користування підземним паркінгом за потребою.
Вартість: 27000 грн.
Зроби свій вибір зараз та не зволікай!Всі деталі за телефоном.
Код об'єкту: 1140.
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 62 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Пeровський Олeксандр
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень