Продаж приміщення • ЛьвівФранківськийОкружна44
ID 4528774

Окружна вул., 44

Львів, Франківський район

ID 4528774
497 500 $

Продаж приміщення, Житловий фонд

магазин кафе, ресторан медичне приміщення
1 кімната
199 кв.м
1 / 6 поверх
Продаж фасадного нежитлового комерційного приміщення в новобудові по вул.Окружна,43 (бічна вул.Городоцька та вул.Любінська)

Клубний будинок на 20 квартир та 2 офісних приміщення. 
Безсходинковий доступ до будинку для забезпечення потреб людей з особливими потребами. Комерція виходить на вул.Окружна і на гостьовий паркінг житлового комплексу.

Комерція укомплектована сучасними лічильниками води, електроенергії з автоматичною подачею показів. Всі вікна панорамні енергозберігаючі з алюмінієвим профілем фірми Reynaers з мультифункційним склом. Система очистки води на весь будинок. Авторський  фасад, що утеплений мінеральною ватою товщиною 120мм. Висота стелі 3,15м. Встановлена система: пожежного захисту, система димовиведення та система пожежогасіння. Цілодобовий відеонагляд. 

Площа приміщення - 199 м2
Вартість - 497 500$
Продаж без комісії.
Здача будинку на травень. 

На першому поверсі знаходиться просторе лобі з дизайнерським оздобленням натуральними матеріалами, мебльованою зоною відпочинку та санвузлом. Підземний паркінг з ліфтом.
У дворі облаштують дитячу ігрову зону, спортивні майданчики, місця для відпочинку і зону барбекю. Власний сучасний майданчик.

Кого зацікавила дана пропозиція - телефонуйте. Огляди по домовленості.
Зв’язатись з агентом

Купити комерційну нерухомість 199 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Світлана
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень