Продаж квартири • Львівська областьВинникиЛисика
ID 4527360

Лисика вул.

Винники, Львівська міськрада

ID 4527360
105 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
78 / 50 / 18 кв.м
4 / 5 поверх

Продаж дворівневої квартири (77.6 м кв) у Винниках, по вулиці Лисика,9

Малоквартирний 4-поверховий будинок, клубного типу, зданий у 2020 році.Закрита територія, з паркувальними місцями, дитячим майданчиком та власною зоною «Барбекю». Будинок цегляний, перекриття залізобетон, дерево.

Квартира знаходиться на 4 поверсі + мансарда. Загальна площа квартири 77,6 м кв., житлова площа – 49,7м кв. Квартира обладнана заскленою лоджією – 4.2 м кв. Встановлено індивідуальне опалення(двохфункційний газовий котел). В кухні та санвузлі – підігрів підлоги.

Квартира робилася для особистого проживання, проте продається у зв»язку з переїздом.

На першому рівні облаштовано простору кухню-студію, що розділено на робочу та відпочинкову зону, також є зона з робочим столом.  Меблі кухні виготовлено з якісних матеріалів, з вмонтованою технікою.

Другий рівень потребує ремонту та облаштування за проектом покупця. Можливий проект двох дитячих спалень, чи просторої кімнати. Тут виведено опалення, зроблено утеплення, та встановлено вікна.

Продається зі всіма меблями та технікою. За додатковими питаннями – телефонуйте. Є відеоогляд квартири.

Вартість 105 000 доларів(розумний торг)

 

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 78 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Людмила
is online
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень