Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4525419

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4525419
108 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
52 кв.м
9 / 9 поверх
Продаж двокімнатної квартири у ЖК Continent на Трускавецькій 133

Площа 52,5м2 Поверх 9\9

 Планування оселі розбиває відпочинок та активну діяльність на 2 кімнати розділені широким коридором і ще й на кожну сторону є свій окремий балкон. Функціонально є варіант відокремити повноцінно вітальню від кухні розсувними дверима.
   Кожне крило має свій вивід під кондиціонер. На стінах декоративні штукатурки та миюча фарба.

 Індивідуальне опалення, теплі підлоги по всій площі квартири, електричні там де підігрів потрібен швидко і не постійно
 Для зручності в коридорі і спальні змонтовані перемикачі, в шафі купе вивід під інвертор для безперебійного живлення оселі.
Великий санвузол ховає в собі окрему частину під пралку та сушильну машину, рушникосушка комбінована, тропічний душ, гігієнічний душ, велика метрова тумба з умивальником і декоративна підсвітка для створення затишної атмосфери над ванною.

  Спальня за рахунок гри світла люстрою з цікавими кльошами, чи трековим - функціональним, чи RGB підсвітка за ліжком надає спальні вашого настрою.
  На кухні меблі мають все необхідне від вбудованої техніки до загального простору у шафках і звичайно ж акцент на шухлядах - зручно і поміститься все. Під мийкою схований полігон простору для можливих технічних рішень по фільтрації води на всю квартиру, окремо для питної води та для зберігання.
  У вітальні приємний колір та фактура декоративки за телевізором, стильний торшер біля якісного розкладного дивану створені для обіймів затишком зі смаком.

Чудова та комфортна квартира в обжитому ЖК Континент, навколо магазини та кафе, дитячі майданчики та різна інфраструктура. Будинок з підземним паркінгом, в під'їзді поштомат НП, тихий та якісний ліфт на 600+кг
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 52 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Карпенко Aнна
+38 095 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень