Продаж квартири • ЛьвівСихівськийМікльоша-карла
ID 4523444

Мікльоша Карла вул.

Львів, Сихівський район

ID 4523444
97 500 $

Продаж квартири

3 кімнати
78 / 45 / 16 кв.м
6 / 9 поверх
Продається 3-кімнатна квартира в зданій якісній новобудові по вул Мікльоша,19 від надійного забудовника МетГал. Квартира простора і світла,  гарний вигляд з вікон на зелені простори, де випасаються та граційно прогулюються племенні коні з львівського іподрому, також у полі зору є  стадіон Арена. Усі стіни із цегли та керамоблоку, вікна енергозберігаючі двокамерні, утеплення по фасаду - пінополістирол.
Встановлене індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел), лічильники з дистанційним поданям показів, в кімнатах залито чистову стяжку, внутрішні стіни поштукатерено.На поверсі по 4 квартири, квартира не кутова. Ліфт запущений.
Закритий двір на шлагбаум тільки для мешканців.Поруч є сквер для прогулянок , в сусідньому ЖК є приватний садок, вся необхідна інфраструктура поруч. Прекрасний варіант для проживання так і для інвестиції!Є можливість придбати також паркомісце в підземному паркінгу.
Переуступка одночасно з нотаріальним посвідченням договору
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 78 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ірина
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень