Продаж будинку • Львівська областьЖовківськийКуликів
ID 4522085

Куликів, Жовківський район

ID 4522085
270 000 $

Продаж будинку, Особняк

9 кімнат
250 / 165 / 16 кв.м
10 соток
✅Продам вишуканий та просторий будинок в Куликові 250-165-16 Львівське ОТГ Жовківський район. Власне подвір’я загальною площею 10 сотих, на якому розташований відкритий басейн з вентиляційним обладнанням та якісною системою очистки. Простора закрита альтанка з відпочинковою зоною, євровікна , шкіряні меблямі , стіл, 12 стільців, ролокасети та мангал, де Ви матимете змогу відпочивати з друзями або сім’єю у вільний час навіть у дощові дні. Гаряча і холодна вода в альтанці, а також є відкрита альтанка, хто любить проводити час на свіжому повітрі. Все виконано задля Вашого затишку та комфорту. Будинок виконаний у класичному стилі. Лише з натуральних та якісних матеріалів. 
На першому поверсі знаходиться
- Великий коридорЄ шафа-купе для зберігання верхнього одягу та диван.
- Простора кухня Є посудомийна машина, мікрохвильова піч, великий плазмовий телевізор, духова піч та великий обідній стіл, холодильник .
- Кабінет
- Вітальня кімнатаГостьова кімната на 12 осіб, меблі, комод, піаніно австрійське
- Ванна кімната, окремий санвузол.Є душова кабінка та ваннаПральна кімнатаЄ пральна машина, котел, бойлер на гарячу воду( газовий і електричний), холодильник
✅На другому поверсі знаходиться
- Спальня кімната. Є ліжко, туалетний столик та шафа
- Вітальня кімната Великий диван, штучний камін та акваріум, плазмовий телевізор
- Спальня кімната Ліжко, туалетний столик та дві великі шафи
- Кімната Диван, плазмовий телевізор, шафа-купе
- СанвузолУмивальник, Туалет + біде
- Гардеробна кімната Великі та вмісткі шафи
✅На третьому поверсі знаходиться 
- Коридор із зручним диваном
- Спортзал з тренажерами та відпочинковою зоною та САУНОЮ ( електричною)
- Дитяча кімната з власною ванною кімнатою(ванна, умивальник) туалет, біде, шкіряний диванчик 
- Підсобне приміщення для зберігання речей.
- Спальня кімната Ліжко, шафи та комод
Додаткова будівля в якій знаходиться омебльвана літня кухня, газова і електрична плита, Холодильник і морозильна камера.                

Загальна площею 100 м2, підсобні приміщення, котельня 2 кімнати, в одній із них 3 холодильника втому числі морозильна камера. Гараж обладнаний меблями, монтажний стіл з інструментами, великий підвал, горище для зберігання речей, 2 відпочинкові кімнати. В одній із них душова кабіна, гаряча і холодна вода, підігрів плитки на підлозі. 
✅Є великий генератор, задля Вашою безпеки в будинку є сигналізація, державна охорона, камери відеоспостереження. Опалення подвійне : газовий котел плюс котел на дрова, величезний запас дров. Каналізація: септик. Вода: свердловина + є криниця. На першому поверсі - підігрів підлоги, на вікнах - грати. Підвіконники граніт.
✅На пагорбі напроти будинку посаджені фруктові дерева. Хороше місцерозташування! Тиха та спокійна вулиця. До Львова відстань складає 13 км! 
✅Будинок продається з усіма меблями та побутовою технікою (штори, Тюлі, килими у всіх кімнатах, люстри, картини) Придбавши, можна заселятись та жити. Адже для цього вже все готове!

Телефонуйте та домовляйсь про показ в зручний для Вас час!

Ціна: 270 000$ (можливе розтермінування)
0679844792 Світлана
Зв’язатись з агентом

Продам 9 кімнатний будинок 250 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Світлана
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень