Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийГлинянський-тракт
ID 4512443

Глинянський Тракт вул.

Львів, Личаківський район

ID 4512443
73 000 $

Продаж квартири

1 кімната
44 / 17 / 14 кв.м
6 / 9 поверх

Продаж 1 кімнатна квартира з ремонтом в новобудові вулиця Тракт Глинянський. Будинок введений в експлуатацію, запущені світло, газ, вода, частково заселений. Матеріал стін цегла. Опалення індивідуальне. Надійний та якісний забудовник.

Поверх 6/9. Загальна площа квартири 44 кв.м., житлова площа 17 кв.м., кухня 14 кв.м. В квартирі зроблено якісний та сучасний ремонт. Продаж квартири із меблями та побутовою технікою, а саме: газова поверхня, духова піч, мікрохвильова піч, посудомийна машина, холодильник, пральна машина, вмонтована кухня, шафа та повністю облаштована ванна кімната, також в квартирі зроблено підігрів підлоги.

Затишне та тихе розташування житлового комплексу, у декількох хвилинах ходьби від ЖК знаходиться зупинка громадського транспорту з якої курсують автобуси у різних напрямках міста, поруч також супермаркет АТБ, Близенько, аптека, школа, дитячий садочок, та безліч інших побутових та промислових магазинів, та багато іншого.

Код 13123
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 44 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень