Продаж квартири • ЛьвівГалицькийЗамарстинівська
ID 4512231

Замарстинівська вул.

Львів, Галицький район

ID 4512231
210 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
64 кв.м
6 / 8 поверх
Стильна, сучасна, комфортна квартира ( кухня-вітальня, дитяча, спальня) в ЖК Avalon на Чорновола. Дорогий унікальний авторський дизайн квартири, продуманий до дрібниць. Максимальне укомплектування меблями та технікою відомих виробників. Зроблено шумоізоляцію (стеля та спальня), підігрів підлоги( санвузли, кухня студія, коридор, кімнати), дизайнерські радіатори, проведено систему охорони ДСО прихованого монтажу (в стіні) з датчиками руху(сенсорна панель, додаток на тел,) Grohe Sense інтелектуальний контролер води.
У вітальні зона релаксу- проектор (+полотно) прихованого монтажу, фіто стіна , кондиціонер . Всі кухонні меблі та техніка -вмонтовні, прихованого монтажу, встановлено фільтри для води
У батьківській зоні - гардероб, окрема ванна кімната ,декорація з моху, велике ліжко з підйомним механізмом. Є гостьовий санвузол. Дитяча кімната обладнана шведською стінкою та кільцями.
Балкон ( плитка іспанія, гартоване скло, крісло гойдалка, автоматична маркіза ) виходить у чудовий закритий двір.
В ціну входить підвал 5,8 м2, повністю зроблений (полиці, плитка на підлозі і муровані стіни, замінені двері).
Додаткові переваги ЖК Avalon у Львові - це ідеальне, зручне розташування новобудови практично в Центрі міста. Звідси легко дістатись до різноманітних магазинів, банків, аптек, торгівельних розважальних центрів. Крім того, комплекс може похвалитись власною територією з дитячими і спортивними майданчиками, затишною зеленою зоною. У комплексі є дворівневий підземний паркінг.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 64 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Каріна
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень