Продаж квартири • ЛьвівСихівськийПасічна
ID 4511940

Пасічна вул.

Львів, Сихівський район

ID 4511940
143 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
68 / 27 / 22.6 кв.м
4 / 9 поверх
Продаж двокімнатної квартири ЖК Пасічний

В квартирі зроблений євроремонт, тому можна одразу заїжджати і проживати.
В коридорі знаходиться вмістка шафа-купе і невеличка комора, де можна скласти всі необхідні речі, одна стіна імітує цегляну, що гарно доповнює інтерʼєр.Світла дитяча кімната з двоповерховим ліжком, великою шафою, робочим столиком і стильним сучасним дизайном.Ще одна кімната з величезним ліжком і телевізором навпроти.Простора кухня-їдальня має всі необхідні меблі і техніку, величезну кількість поличок для кухонних дрібничок, з кухні є окремий вихід на лоджію.Квартира сонячна, затишна і світла, в ній дуже багато вільного місця.В квартирі залишається абсолютно вся техніка і меблі.
Опалення і підігрів води в квартирі відбувається за рахунок двоконтурного газового котла.Район дуже спокійний зі всією необхідною інфраструктурою для вашого комфортного життя, в пішому доступі знаходиться все що треба.
Дзвоніть і ми проведемо показ в будь-який зручний для вас час, або підберемо необхідний обєкт нерухомості за вашими побажаннями!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 68 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень