Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівСихівськийДрагана-м
ID 4510761

Драгана М. вул.

Львів, Сихівський район

ID 4510761
75 000 $

Продаж квартири, Чешка

3 кімнати
68 / 42 / 10 кв.м
6 / 9 поверх

Продається 3 кім квартира на Сихові. Район Санта -Барбари.

Зручна локація, поруч школи, садочки, магазини, в близькій доступності громадський транспорт. Поруч паркова зона для прогулянок. Комфортний поверх, гарні краєвиди з вікна.

Автономне газове опалення, двохфункційний котел Vaillant, накопичувальний бак для води, постійна холодна та тепла вода, сантехніка Grohe.

Усі кімнати із якісними авторськими меблями виготовленими на замовлення, місткі шафи. Двох-спальне ліжко Veneto, шафа-купе в спальні. На вікнах москітні сітки. На кухні уся побутова техніка: пральна машина AEG, плита комбінована Indesit, мікрохвильова піч, посудомийна машина Siemens, холодильник Whirpool, В кімнатах і на кухні кондиціонериTCL. Система зворотного осмосу для питної води. Все освітлення в квартирі енергоощадне. На вході в квартиру зроблена електрична підготовка для підключення автономного джерела живлення + акумулятор 2kW який забезпечить до 5 годин автономного електричного живлення.

Підлога ламінат. Натяжні стелі в кімнатах і санвузлах.Декоративна штукатурка в коридорі, в кімнатах шпалери. Все в доглянутому стані, не потребує жодних капіталовкладень.

Є господарське приміщення в квартирі, власна кладова до квартири, підвал, балкон. Фасад будинку додатково утеплений. Вхідні двері броньовані, виготовлені на замовлення, обшиті натуральним шпоном. Домофон. Навпроти будинку велика парковка.

 

Обирайте гарний варіант для комфорту .


Продам 3 кімнатну квартиру 68 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень