Продаж квартири • ЛьвівГалицькийШевченка-т
ID 4509281

Шевченка Т. вул.

Львів, Галицький район

ID 4509281
270 000 $

Продаж квартири

4 кімнати
116 кв.м
7 / 8 поверх
Продаж 3 кімнатної квартири(3 кімнати плюс кухня студіо з вітальнею, гардеробом і 2-ма санвузлами) з дизайнерським ремонтом у м.Львові з гарним видом на місто, закритою територією з можливістю паркувати авто на території або окремо придбати 2 паркомісця в підземному паркінгу. Локація: Львів, вул. Шевченка 80, новобудова  ЖК Шоколад. Загальна площа квартири 116м². Квартира розташована на 7 -му поверсі з 8-ми поверхової будівлі. Будинок введено в експлуатацію у 2017 році, ліфт працює, сусіди ремонтів не роблять.Є 2 підземних паркінги ( паркомісця можна придбати окремо)
Сучасна стильна квартира з дизайнерським ремонтом. Робили все дуже якісно, для себе. 
Квартира складається з: 1. Коридор 2. Простора кухня -вітальна3. 2 кімнати4. Кабінет 5. Гардеробна кімната6. 2 санвузли ( в одному ванна-джакузі з вмонтованим в стіну телевізором, в іншому- душ)7. Балкон Всі кімнати ізольовані, зроблено звукоізоляцію підлоги. Дорогі меблі та сантехніка (посудомийна машина, холодильник, електродуховка з парогенератором ( все фірми Bosch), індукційна варильна поверхня та витяжка фірми Teka, морозильна камера з льодогенератором Liebherr, пральна машинка з сушкою AEG, 3 телевізори Samsung різного формату). Індивідуальне опалення- дорогий газовий котел Vaillant з безпровідним блоком передачі даних, який управляє роботою котла в залежності від температури повітря на вулиці. Підігрів підлоги у коридорі, кухні, 2 -ох санвузлах та електропідігрів підлоги балкону. Паркет з натурального дерева. Є інвертор з акомуляторами(для гарантованого живлення) у квартирі та генератори у будинку. Преміальні кондиціонери Mitsubishi з дистанційним керуванням з телефону та рекуператори в кожній кімнаті. Сигналізація. Відеонагляд. Балкон засклений. Не кутова. Квартира світла, сонячна, дуже тепла. Вікна в тихий дворик. Прекрасний краєвид на центр міста. З кухні, вітальні, кабінету вікна на схід; зі спальні, дитячої - на захід.
Загально по комплексу: Територія в ЖК повністю закрита Парковка на території комплексуПідземний паркінг(з виведенням живлення від квартири, для зарядки елекромобілів 11 кВт(по тарифу як для квартири)). Загальна потужність квартири 24 кВт.(згідно договору)Є дитячий та спортивний майданчик, батут, тенісний стіл.Велика територія для прогулянок.Мангал та велика альтанка для жителів комплексу.Є  охорона та відеонагляд по всій території комплексу та у ліфтах.Добре розвинена інфраструктура (супермаркет Близенько, нова пошта, побутова хімія, салон краси, ветеринарна клініка, дві стоматології - в будинку, супермаркет Наш край, аптека - через дорогу, садочки державні та приватні, інші супермаркети, салони краси, ресторани в радіусі до 300-500 метрів). До центру 15 хв пішки. 
Ціна 270 000$. Можна придбати 2 паркомісця у підземному паркінгу по 18 000$ за кожне. ‎
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 116 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ткачук Наталія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень